ADGANG TIL POOLEN

juni 19, 2021 0 Af Bestyrelsen

Kære medlemmer

Vi har vitterlig kæmpet denne uge for at få vandets værdier klar!!

Vandets værdier har nu været stabile i nogle dage og vi har derfor fået lov at åbne poolen, mod at vi skal indrapportere alle vores vandmålinger til kommunen hele næste uge.

Der skal ikke herske tvivl om, at opstart af poolen efter nedlukning i næsten 2 år, har haft sine udfordringer.

Vi har primært fokuseret på at få vandkvaliteten på plads hele denne uge, og da det har kunne tippe til begge sider, har vi ikke turde arrangere grillfest og poolåbning i dag, som det sig ellers hør og bør i anledning af poolåbningen.

Men da vejret jo er fantastisk lige nu forestiller vi os, at I medlemmer rigtig gerne vil en tur poolen og derfor godt kan se igennem fingrene med, at poolområdet endnu ikke er helt klar. Og da vores målinger/vandkvaliteten som nævnt nu har været stabile i nogle dage, åbner vi poolen for jer medlemmer i dag lørdag d. 19/6 kl. 12.00 med meget kort varsel, men vi har ikke kunne melde det ud før.

‼️HUSK at vaske jer inden I hopper i‼️


Der er 🎉OFFICIEL POOLÅBNING 🎉med grillpølser mv. på næste lørdag, den 26/6 kl. 12.00 😃
Venligst tilmeld jer til den begivenhed, der oprettes her på FB om et øjeblik, så vi ved, hvor meget der skal købes ind.

Det er en lidt anderledes åbning, men vi håber på jeres forståelse for det korte varsel (ellers var poolen først åbnet næste weekend). Området omkring poolen er ikke helt færdigt. Der skal laves et bed og legepladsmateriellet/legetårnet ligger også inde i poolområdet, da vi afventer et specielt beslag fra leverandøren og toilettet er pt. ikke åbnet. Derfor skal I benytte toilet ved bådehuset.

Der KAN stadig ske ting, som ingen af os i bestyrelsen vil kunne forudse, og som kan kræve at poolen må lukkes igen, hvis vandkvaliteten ikke er i orden. Skulle det ske, håber vi på jeres forståelse🙏

I ønskes en dejlig svømmetur! ☀️😅